Uitnodiging

Houdt u van zingen?

Dan bent u van harte welkom bij het

Sneeker CantateKoor.

Wij zijn een 4-stemmig gemengd koor van ongeveer 30 leden en zingen voornamelijk licht klassiek religieuze muziek van de grote componisten zoals bijvoorbeeld W.A.Mozart, J.Haydn, H.Purcell, G.F.Händel en vele anderen.

U kunt geheel vrijblijvend (een aantal) repetities bijwonen om te ervaren of ons koor iets voor U is.  In principe is iedereen welkom en we hanteren ruime leeftijdsgrenzen. Een belangrijk  criterium is dat u in ons koor past en dat u er zich thuis voelt. In overleg met de dirigent gaat u zingen als sopraan, alt, tenor of bas.

De repetities zijn op dinsdagavond en beginnen om 20.00 uur op het adres ROC Friese Poort, Harste 6-8, Sneek. Bij de entree is een mondkapje verplicht.

De contributie is  €25,- per maand.

Als u meer wilt weten bel of mail met de secretaris van het koor, telefoon 0515 231947, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

onder voorbehoud

CONCERT

in het

voorjaar van 2021

THE CRUCIFIXION

van John Stainer

© 2010-2020. Alle rechten met betrekking tot de inhoud en samenstelling van deze website zijn voorbehouden aan Het Sneeker Cantatekoor, tenzij anders wordt vermeld.