Uitnodiging

Houdt u van zingen?

Dan bent u van harte welkom bij het

Sneeker CantateKoor.

Wij zijn een 4-stemmig gemengd koor van ongeveer 30 leden en zingen voornamelijk licht klassiek religieuze muziek van de grote componisten zoals bijvoorbeeld W.A.Mozart, J.Haydn, H.Purcell, G.F.Händel en vele anderen.

U kunt geheel vrijblijvend (een aantal) repetities bijwonen om te ervaren of ons koor iets voor U is.  In principe is iedereen welkom en we hanteren ruime leeftijdsgrenzen. Een belangrijk  criterium is dat u in ons koor past en dat u er zich thuis voelt. In overleg met de dirigent gaat u zingen als sopraan, alt, tenor of bas.

De repetities zijn op dinsdagavond en beginnen om 20.00 uur op het adres Dekamalaan 17 te Sneek.

De contributie is €25,- per maand.

Inlichtingen bij het Bestuur.

concert

op

zondag 19 april 2020

aanvang 16.00 uur

in de Doopsgezinde Kerk   Singel 28 Sneek

Gaat helaas niet door !!!

Dit gelet op de perikelen rondom het

coronavirus

© 2010-2020. Alle rechten met betrekking tot de inhoud en samenstelling van deze website zijn voorbehouden aan Het Sneeker Cantatekoor, tenzij anders wordt vermeld.