Concerten

Het volgende concert zou  op zondag 19 april 2020 in de Doopsgezinde Kerk te Sneek worden gehouden.

Dit concert gaat helaas, gelet op de perikelen rondom het Coronavirus, niet door  !!!

Terugblik op eerdere concerten:

Op zondag 9 april 2017 gaf het Sneeker Cantatekoor een concert in de Zuiderkerk te Sneek. Uitgevoerd werd het prachtige koorwerk “The Crucifixion” van de Engelse componist  John Stainer. Het koor werd voor deze gelegenheid versterkt door 12 projectzangers, een bariton en een tenor.

Slot van het optreden.

Moment van het concert op 29 maart 2015.

Ben Brunt en Saskia Zoet.

Flyer_2013

Naar aanleiding van dit dubbele jubileum verscheen op 17 april 2013 een artikel in het Sneeker Nieuwsblad.

Ook in de Leeuwarder Courant van 19 april verscheen een artikel.

concert

op

zondag 19 april 2020

aanvang 16.00 uur

in de Doopsgezinde Kerk   Singel 28 Sneek

Gaat helaas niet door !!!

Dit gelet op de perikelen rondom het

coronavirus

© 2010-2020. Alle rechten met betrekking tot de inhoud en samenstelling van deze website zijn voorbehouden aan Het Sneeker Cantatekoor, tenzij anders wordt vermeld.