Concerten

Volgend concert:

Het volgende concert is op 19 april 2020. Nadere info over inhoud en tijdstip volgt nog.

Terugblik op eerdere concerten:

Op zondag 9 april 2017 gaf het Sneeker Cantatekoor een concert in de Zuiderkerk te Sneek. Uitgevoerd werd het prachtige koorwerk “The Crucifixion” van de Engelse componist  John Stainer. Het koor werd voor deze gelegenheid versterkt door 12 projectzangers, een bariton en een tenor.
Het is een muziekstuk voor gemengd koor met solisten en orgelbegeleiding en is speciaal geschreven voor de tijd voor Pasen. Het werk bestaat uit koorwerken afgewisseld met soli voor bariton en tenor en is geliefd bij een groot publiek.
Enkele van de koorwerken werden a capella uitgevoerd, de overige met orgelbegeleiding. Het werk duurde ongeveer zeventig minuten. De muzikale leiding was in handen van Jan Blanksma.

Slot van het optreden.

Moment van het concert op 29 maart 2015.

Ben Brunt en Saskia Zoet.

Flyer_2013

Naar aanleiding van dit dubbele jubileum verscheen op 17 april 2013 een artikel in het Sneeker Nieuwsblad.

Ook in de Leeuwarder Courant van 19 april verscheen een artikel.

in september heeft het koor

een nieuwe dirigent gekregen :

-Sippie Broersma-

concert

op

zondag 19 april 2020

aanvang 16.00 uur

De repetities voor dit concert starten op dinsdag 7 januari 2020.

De muziek is voor iedereen nieuw, dus ook nieuwe leden kunnen gemakkelijk instromen.

© 2010-2020. Alle rechten met betrekking tot de inhoud en samenstelling van deze website zijn voorbehouden aan Het Sneeker Cantatekoor, tenzij anders wordt vermeld.