Concerten

We hopen in het voorjaar van 2021 een uitvoering te kunnen geven van het prachtige koorwerk  "THE CRUCIFIXION"  van de Engelse componist John Stainer. Het koor wordt voor deze gelegenheid versterkt met een bariton en een tenor.

Terugblik eerdere concerten

Het onderstaande concert zou  op zondag 19 april 2020 in de Doopsgezinde Kerk te Sneek worden gehouden. Dit concert ging helaas, gelet op de perikelen rondom het Coronavirus, niet door  !!!

Slot van het optreden.

Moment van het concert op 29 maart 2015.

Ben Brunt en Saskia Zoet.

Flyer_2013

Naar aanleiding van dit dubbele jubileum verscheen op 17 april 2013 een artikel in het Sneeker Nieuwsblad.

Ook in de Leeuwarder Courant van 19 april verscheen een artikel.

onder voorbehoud

CONCERT

in het

voorjaar van 2021

THE CRUCIFIXION

van John Stainer

© 2010-2020. Alle rechten met betrekking tot de inhoud en samenstelling van deze website zijn voorbehouden aan Het Sneeker Cantatekoor, tenzij anders wordt vermeld.