Welkom op de website van het

Sneeker CantateKoor

Het Sneeker CantateKoor is een 4-stemmig gemengd koor met ongeveer 30 leden. Wij zingen voornamelijk licht klassiek religieuze muziek van de grote componisten zoals W.A. Mozart, J. Haydn, H. Purcell, G.F. händel en vele anderen. Het koor bestaat al sinds 1938 en onlangs is het 80-jarig bestaan met een jubileum-concert gevierd.

Het koor geeft 2 concerten per jaar.

De repetities zijn op dinsdag avond en beginnen om 20.00 uur onder de bezielende leiding van de dirigent Sippie Broersma.

Het koor repeteert normaal in de Parkflat te Sneek. Helaas is het samen zingen sinds maart 2020 stil gelegd vanwege de Corona-maatregelen. Wel maakt de dirigent iedere week oefenfilmpjes, zodat de leden thuis konden oefenen.

Toen de Corona-maatregelen versoepeld werden, is het koor op 22 september 2020 weer voorzichtig begonnen met samen te repeteren.  Natuurlijk met in acht neming van de RIVM-richtlijnen. Omdat een goede ventilatie belangrijk is, is uitgeweken naar de theaterzaal van het ROC Friese Poort, Harste 6-8, Sneek.

Inmiddels zijn de repetities weer opgeschort vanwege de corona-maatregelen

onder voorbehoud

CONCERT

in het

najaar  van 2021

© 2010-2021. Alle rechten met betrekking tot de inhoud en samenstelling van deze website zijn voorbehouden aan Het Sneeker Cantatekoor, tenzij anders wordt vermeld.